MALTA-GOZO-COMINO
 
Grand Harbour Det genuina Medelhavet

Med sitt milda klimat och kristallklara vatten erbjuder Malta, Gozo och Comino en minnesvärd upplevelse där total avkoppling kan kombineras med spännande upptäcktsfärder bland öarnas många kulturella, konstnärliga och naturliga skatter. Våra öar – som länge har betraktats som en favorit bland resenärer som söker en autentisk medelhavsupplevelse – bjuder på ett imponerande antal historiskt intressanta platser och ett brett utbud av aktiviteter.

För mer info; http://www.visitmalta.com/se/attractions

 
Valletta Square Semestertips:
Weekendresa till Valletta

Valletta - som är Maltas huvudstad och listad ett av våra världsarv - är ingenting mindre än ett utomhus museum. Staden erbjuder en upplevelse av äkta barockarkitektur, ett monument som donerades av Johanniterriddarna för nästan fem hundra år sedan. Vid sidan av sina många stillsamma caféer och vinbarer inhyser Valletta även Saint John's Co-Cathedral, imponerande bastioner, en skatt bestående av ovärderliga målningar och inte minst den häpnadsväckande Grand Harbour - ofta omtalad som Medelhavets vackraste hamn.

För mer info: http://www.visitmalta.com/Valletta

 
DivingSemestertips: Dykning

De vackra öarna Malta, Gozo och Comino är perfekta platser för att njuta av Medelhavet. Öarnas huvudsakligen klippiga kust omges av rent vatten med utmärkt sikt. Kan du inte dyka än? Då är det på tiden att du lär dig. Med över 50 populära dykplatser är våra öar en utmärkt plats även för erfarna dykare.

För mer info: http://www.visitmalta.com/holiday-ideas

 

Open Air ConcertEvenemang: Musik för Alla

Sommaren sprudlar av musikevenemang. Från rocklegenden Santana till partykvällar med världskända dj:er till den årliga Malta Jazz Festival – i år finns det verkligen något för alla smaker. Ta en titt på sommarens evenemang.

För mer info:
http://www.visitmalta.com/events

 
VISITMALTA.COM                             FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR